top of page

DIENSTEN

Alu Solutions draait allemaal rond de slogan "Passie voor Maatwerk." Om onze passie in realiteit om te zetten beschikken we over een brede waaier aan mogelijkheden. Voor elk probleem bestaat een oplossing!

ALUMINIUM HORRAMEN OP MAAT

Vervelende insecten die het huis binnendringen via openstaande ramen, iedereen heeft het reeds meegemaakt. Met een horraam op maat is dit volledig verleden tijd. Onze horramen worden handgemaakt, volledig naar wens van de klant. Na kwaliteitscontrole worden deze geplaatst op locatie.


Aan de hand van een opmeting ter plekke, en een gesprek met onze klant leggen wij dé oplossing voor om voorgoed van het insectenprobleem verlost te zijn.

Contacteer ons gerust voor meer info of een afspraak!

IMG_6622.jpg

ALUMINIUM HORDEUREN OP MAAT

Een zomerse dag. De deuren gaan wijd open om de zon te verwelkomen. Maar... Daar zijn ook de insecten weer. Om deze gevleugelde vrienden uit het huis te houden bieden wij Aluminium hordeuren op maat aan. 

Onze hordeuren worden handgemaakt, volledig naar wens van de klant. Na kwaliteitscontrole worden deze geplaatst op locatie indien gewenst. 


Aan de hand van een opmeting ter plekke, en een gesprek met onze klant leggen wij dé oplossing voor om voorgoed van het insectenprobleem verlost te zijn.

Contacteer ons gerust voor meer info of een afspraak!

60844260_457985651692970_478518898765017

PROFIELEN OP MAAT

Ook voor profielen op maat kan u terecht bij Alu Solutions.

Wij kunnen een ruim assortiment aluminium profiel uit voorraad aanbieden, verzaagd indien nodig. Zowel brut aluminium, als behandeld (geanodiseerd en gelakt in alle RAL-kleuren). 

Ook voor Inox, messing en koper profielen kan u bij ons terecht. 

Maar ook minder gestandariseerde producten uit de profielwereld kunnen wij voorzien. Denk maar aan LED-profielen of dorpels, enz... Alu Solutions probeert u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn.

Een oplossing nodig? Aarzel niet om ons te contacteren en dan bekijken we samen de verschillende mogelijkheden!

profils-aluminium.jpg

LASWERK EN MAATMEUBILAIR

Durf ons uitdagen! Wij van Alu Solutions houden van uitdaging en zijn ervan overtuigd dat voor alles een oplossing bestaat of te vinden is. 

Ons lasatelier staat klaar om deze oplossing voor u te realiseren! Neem gerust een kijkje in het tabblad realisaties op onze website om enkele ideeën op te doen.

Contacteer ons om uw uitdaging aan ons voor te schotelen!

IMG_9291.JPEG
Diensten: Services
bottom of page